Svensk mjuk massage katrineholm

svensk mjuk massage katrineholm

Svensk klassisk massage. Taktilbehandling är en mjuk massage som är bra mot oro, stress, smärta och det är en lugnande behandling. Anhörigstöd i Katrineholm,. Flen och Vingåker Var 5:e svensk över 18 år ger stöd/omsorg till någon i sin närhet. Friskvård/taktil massage. Taktil massage innebär en mjuk omsorgsfull beröring med varsamma strykningar utefter en bestämd struktur. Svensk klassisk massage; Bindvävsmassage (Idrotts-/cirkulationsmassage); Taktil Jungfrugatan 18, 32 Katrineholm. svensk mjuk massage katrineholm

Thaimassage: Svensk mjuk massage katrineholm

POR FRE THAIMASSAGE MJÖLBY 383
Svensk mjuk massage katrineholm 350
Svensk mjuk massage katrineholm 205

Svensk mjuk massage katrineholm - oljemassage

Chamomile Body Scrub En mild och peelande behandling som passer utmärkt till normal och känslig hy. Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion.

Videos

Massage & friskvård i Stockholm Jag heter Katarina Berglund och är utbildad och diplomerad massageterapeut, samt av Branchrådet Svensk Massage certifierad massör. I botten har jag även. Anhörigstöd i Katrineholm,. Flen och Vingåker Var 5:e svensk över 18 år ger stöd/omsorg till någon i sin närhet. Friskvård/taktil massage. Svensk klassisk massage. Beprövad och Idrotts- och cirkulationsmassage. En mycket mjuk behandlingsform. Jungfrugatan 18, 32 Katrineholm.

0 thoughts on “Svensk mjuk massage katrineholm

Leave a Comment